Fredrik Lundgren Örsing

Lic. Personlig tränare (SAFE) Lic. Kettlebell tränare Lic. Eleiko strength coach level 1

Christopher Eff

CF level 2 CF Kids The gymnastics course (CF preferred course)
B.A. Idrotts – och kommunikationsvetenskap
Masterstudier inom idrottsvetenskap med klinisk inriktning av rehab och prevention .

 

Jag började med CF år2017 efter jag tappade sugen för att träna på gym och halvmaraton för mig själv. CF är inte bara en träningsform för mig utan mer en holistisk livsstil som ska hjälpa oss att hitta bästa versionen av oss själva både socialt, psykisk och fysisk. Min träningsfilosofi är att träna oss till att bli starkare så att vi lättare kan att hålla oss skadefria och friska livet ut

Henrik Ternstedt

CF Level 1

Jag var handbollsspelare i min ungdom och gick på Farsta handbollsgymnasium (innan det blev idrottsgymnasium). Efter studenten gick minisken av och jag slutade spela handboll. I många år gick jag på vanliga gym med blandad motivation genom åren. En dag började jag ta klasser på gymmen, och upptäckte att Cirkelträning och HIIT passen var riktigt roliga. Det tog inte långtid innan jag förstod att CrossFit tog det ännu längre än passen jag gick på. Efter mitt första ”prova på pass” blev jag fast. Det bästa med att vara Coach är se atleternas utveckling, speciellt lära nya rörelsemönster och övningar.

Johanna Rosén

CF level 1 2014
Eleikos pt utbildning 2017

Tränat och coachat i CrossFit sen 2011 – 2012.. då jag jobbade på Luftvärnsregementet i Halmstad och vi startade Sveriges första militära affiliering. Jag började samtidigt tävla och gjorde det intill 2018. Crossfit blev en bra ersättning efter många år som elitfotbollspelare. Jag har alltid älskat fysiska utmaningar och jag uppskattar att få lida, både på jobbet och i boxen, men Crossfit är framförallt en träningsform som gör mig till en bättre officer, ledare och i grunden soldat.

Coachar för att jag vill hjälpa människor att hitta sin inre låga så att de blir starka fysiskt och psykiskt.
Har coachat på Lv6, Vega, Cf Highway, CF medis, och nu även på Södertörn.

Tom Andersson

STAC Grundtränare

Bakgrund i idrottsgymnasium med inriktning fotboll. Är aktiv golfspelare. Varit aktiv inom crossfit sedan 2015.

Michelle Thieme

Leg. Fysioterapeut

Tidigare truppgymnast och innebandyspelare.
Började med crossfit 2016 och har lärt mig att älska burpees men föredrar att få vara uppochner Tidigare simskollärare

Oskar Herodes

Olympic Weightlifting Level 1

Jag tränar crossfit för att jag vill träna blandat, utmanande och där man kan heja på varandra.
Mitt bästa moment är skivstänger, resten blir jag bättre på en dag.

Tidigare tränat på gym, ShootFighting, men inte så pass mycket så att det hände något.

Har genomfört två Svenska klassiker så vill du ha vallatips så finns jag här!